Harry en Koenraad Brouwer

Brouwer Groen en Grondig is een echt Gronings familiebedrijf. Wij, Harry en Koenraad, maken uw tuin of terrein weer helemaal in orde. Beschikken wij niet over de geschikte middelen of expertise, dan zorgen wij ervoor dat het wordt geregeld met een van onze collega bedrijven. Zo leveren wij altijd een compleet pakket.

Ons verhaal

In 1991 begon Harry Brouwer als bedrijfsleider bij een groot akkerbouwbedrijf in Veelerveen. Hier is incidenteel het rooien van bomen bij opgepakt. Dit was zo’n succes dat er in 2008 is gekozen om verder uit te breiden naar het versnipperen van takken, stobbenfrezen en verhuur van hoogwerkers onder de naam ‘Harry Brouwer Agrarische Dienstverlening’.

In 2020 besloten wij ons te onderscheiden en zijn wij met ‘Brouwer Groen en Grondig’ begonnen. Wij hebben als kerntaken het onderhouden van groen en landschap, maar ook bieden wij loonwerk aan. Onze loonwerkers zijn gespecialiseerd in het poten en rooien van aardappelen met GPS technieken en plaats specifieke opbrengstmetingen.

Wij werken samen met een vaste groep ZZP’ers en bedrijven waardoor wij altijd een volledig pakket kunnen aanleveren. Door gebruik te maken van ons netwerk regelen wij alles voor het onderhoud van uw terrein, ook als wij zelf het materiaal of de expertise niet hebben.

Brouwer Groen en Grondig
Brouwer Groen en Grondig

Onze werkwijze

Wij bieden diverse diensten aan om u te voorzien van een mooi terrein. Zo bent u bij ons aan het goede adres voor al het boom- en landschapsonderhoud en voor agrarisch loonwerk. Wij starten elke klus met een inventarisatie van het probleem en de omgeving. Wij kijken naar uw wensen en de mogelijkheden van uw project en komen dan met een plan van aanpak. In overleg met u werken wij volgens een vastgesteld werkplan waarbij de route, werkwijze en oplevering voor alle betrokkenen duidelijk is.

Veiligheid en efficiëntie staan bij ons voorop, net als uw tevredenheid.