In- en verkoop van stamhout en houtsnippers

Bij diverse werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren, komt hout vrij (stamhout, houtsnippers). Dit product kunnen we bij u op het terrein laten, maar indien gewenst zorgen wij voor een verantwoorde afvoer van dit restmateriaal. Op basis van de kwaliteit en het soort hout dat is gezaagd, kiezen wij het meest optimale afzetkanaal. Zo wordt uw resthout tot waarde gebracht en wordt deze opbrengt verrekend in de klus. Hierdoor heeft u dubbel zoveel profijt van onze werkzaamheden. Hetzelfde geldt voor de houtsnippers.

Wat wordt er met het stamhout en de houtsnippers gedaan?

Hout is ideaal om te kunnen hergebruiken voor verschillende doeleinden. Zo kan hout worden gebruikt voor de bouw en meubelindustrie, als haardhout of om nieuwe originele meubels te creëren, of wordt het gebruikt voor energieopwekking. Zo kunnen wij het hout op een duurzame manier hergebruiken door er een nieuwe grondstof van te maken.

Meer informatie over in-en verkoop van stamhout en houtsnippers?

Wilt u meer te weten komen over het in- en verkoop van stamhout en houtsnippers? Brouwer Groen en Grondig staat graag voor u klaar om alle antwoorden op uw vragen te geven. Wij zorgen ervoor dat uw hout opnieuw kan worden gebruikt. Benieuwd naar welke diensten wij nog meer aanbieden aan onze klanten? Onze webshop staat vol met onze projecten en diensten. Zo snoeien en kappen wij uw bomen en takkenversnipperen we het houtafval hiervan en doen daarnaast ook nog aan het verwijderen van stobben en wortels. Dit is niet alles, want wij gaan graag in overleg met u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Voor al uw vragen, kunt u hieronder gerust contact opnemen met ons.

Brouwer Groen en Grondig houtsnippers

Vraag informatie aan over de in- en verkoop van houtresten

contactformulier in- en verkoop