Waarmee zijn we u binnenkort van dienst?

Bij Brouwer Groen en Grondig bent u op het juiste adres voor agrarisch loonwerk en boom- en landschapsonderhoud. Op deze pagina vindt u alles over onze diensten.

Wat Groen en Grondig voor u kan doen

Takken versnipperen

Het versnipperen van takken doen wij met onze diverse combinaties.

Stobbenfrezen

Wij verwijderen stobben tot dertig centimeter onder de grond.

Bosfrezen

Wij maken uw grond weer klaar voor gebruik met onze bosfrezen.

Bomen kappen

Met onze machines en boomklimmers rooien, kappen en snoeien wij professioneel bomen.

Agrarisch loonwerk

Met onze GPS systemen poten en rooien wij plaats-specifiek uw aardappelen.

In- en verkoop van resthout

Wij maken van reststoffen weer bruikbare grondstoffen. Dit geeft meer opbrengst dan bij afvoer van deze stoffen.

De diensten van Brouwer Groen en Grondig

Sinds 1991 is er door ervaringen vanuit de landbouw en mechanisatie steeds meer aandacht gegeven aan het slim inzetten van techniek bij boom- en landschapsonderhoud. Doordat wij ons werkproces optimaliseren, kunnen wij grote machines ook efficiënt gebruiken bij kleine klussen.

Wij starten bij nieuwe klussen met een goede en brede inventarisatie van het probleem en de omgeving. We kijken naar de wensen en mogelijkheden per project en komen zo met een passende oplossing.

Indien gewenst, bekijken wij ook de situatie rondom het gemelde probleem. Hierbij kijken wij bijvoorbeeld naar de conditie van omliggende bomen, de staat van het perceel en naar de ontwatering.

Wanneer wij alles hebben bekeken, komen we met een plan van aanpak. Op basis van overleg met u, werken wij de gekozen werkwijze uit tot een plan met een kostencalculatie. Dit leidt vervolgens tot een werkplan waarbij de route, werkwijze en oplevering voor alle betrokkenen duidelijk is.

boomonderhoud door Brouwer Groen en Grondig

Dit vertellen onze klanten over ons

‘’Netjes de omgewaaide linde van onze woning verwijderd. En ook het opruimen van de takken was in 10 minuten tijd klaar. Jongens bedankt!’’
- Johan