Hoogwerker huren? Brouwer Groen & Grondig

Heb je een klus op hoogte? Dan is een hoogwerker vaak onmisbaar om de klus goed en veilig te kunnen uitvoeren. Met onze hoogwerker bieden wij de oplossing voor jouw klussen op hoogte in Groningen. Huur gemakkelijk en snel bij ons je hoogwerker voor een klus, dag, week of langer. Inclusief bediening is zelfs voor de kleinste klussen inhuur per minuut mogelijk!

Hoogwerker huren voor verschillende doeleinden

Een hoogwerker is te gebruiken voor verschillende klussen. Zo verhuren wij onze hoogwerker regelmatig voor het snoeien en kappen van bomen, maar ook voor het plaatsen of schoonmaken van zonnepanelen op het dak biedt onze hoogwerker uitkomst. Met behulp van onze hoogwerker kunnen dit soort klussen op een veilige manier uitgevoerd worden.

Telescoop hoogwerker

Bij Brouwer Groen & Grondig hebben wij een kniktelescoop hoogwerker (boom lift) met een hoogtebereik tot 25 meter. Qua bereik kan de hoogwerker afstand tot 15 meter naast de machine overbruggen. Dit is afhankelijk van de gewenste hoogte. Lees hier alle specificaties van onze hoogwerker.

Hoogwerker met of zonder personeel huren

Het bedienen van een hoogwerker is specialistisch werk. Heb je een hoogwerker nodig, maar weet je niet hoe je een hoogwerker moet bedienen? Dat is geen probleem. Behalve een hoogwerker, kan je ons ook inhuren voor je werkzaamheden op hoogte. Ons personeel heeft ruime ervaring met het bedienen van een hoogwerker.

Heb je zelf ervaring met het bedienen van een hoogwerker en wil je alleen de hoogwerker huren? Dit is uiteraard ook mogelijk. Je kan onze hoogwerker ook huren en zelf bedienen. Wij zorgen dan dat de hoogwerker op afgesproken locatie wordt geleverd en achteraf weer wordt opgehaald.

Brouwer Groen en Grondig voor de huur van een hoogwerker in Groningen en omgeving

Wil je op een veilige manier je werkzaamheden op hoogte uitvoeren? Huur dan een hoogwerker bij Brouwer Groen en Grondig. We zitten gevestigd in Bourtange, maar leveren de hoogwerker door de gehele provincie Groningen op de gewenste locatie af. Ook is het mogelijk om naast de hoogwerker één van onze specialisten in te huren om de hoogwerker voor je te bedienen. Of het nou voor een kleine klus voor een paar minuten is, of voor meerdere dagen wij kijken graag met je mee voor een passende oplossing.

Meer weten? Bel gerust of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Brouwer Groen en Grondig boomonderhoud

Direct bellen

Vraag een vrijblijvende offerte op

Offerte hoogwerker