Takken versnipperen

Het versnipperen van takken en bomen doen wij met behulp van diverse combinaties. De vrijgekomen houtsnippers (van versnipperde stammen) en takkensnippers (van snoeihout of kronen) kunnen op locatie blijven of afgezet worden naar derden. In dit laatste geval zorgen wij ervoor dat de snippers weer kunnen worden gebruikt als grondstof voor bijvoorbeeld biomassa of als strooisel. Bomen en struiken zoals dennen, wilgen en coniferen leveren in de meeste gevallen geld op in plaats van dat het geld kost om bij de compostering te storten.

Machines takken versnipperen

Bij Brouwer Groen en Grondig beschikken wij over een groot aanbod machines die wij kunnen inzetten voor verschillende soorten werkzaamheden.
Afhankelijk van de klus en de grootte van de klus zetten wij de volgende machines in:

  • Trekker 280 pk met versnipperaar en eigen kraan (45 cm invoeropening)
  • Zelfrijdende 420 pk versnippercombinatie met bunker (45 cm invoeropening)
  • Aanhanger versnipperaar (25 cm invoeropening)
  • Losse versnipperaar (20 cm invoeropening)

Op het gebruik van machines dat wij gebruiken is de hoeveelheid takken dat moet worden gesnipperd en de dikte van de takken sterk van invloed. Wij komen daarom graag van tevoren voor advies langs om vervolgens zo efficiënt mogelijk bezig te kunnen met de klus.

Waarom takken laten versnipperen bij Brouwer Groen en Grondig?

Door uw takken te laten versnipperen is het afval makkelijker te verplaatsen en heeft u geen last meer van het afvalhout. Onze experts bij Brouwer Groen en Grondig gaan voor u zo snel en efficiënt mogelijk te werk en zullen al het afval opruimen en af laten voeren. U kunt de overige houtsnippers gratis door ons laten afvoeren of gebruiken om onkruid in uw tuin tegen te gaan. Ook kunt u van de houtsnippers een tuinpad aanleggen.

Overige diensten Brouwer Groen en Grondig

Bij Brouwer Groen en Grondig kunnen wij uw takken zorgvuldig versnipperen en afvoeren, zonder dat u hier enige last van ervaart. Ook kunnen wij bij Brouwer Groen en Grondig uw boom kappen en snoeien, stobben frezen of agrarische loonwerk doen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan snel onze diensten op onze website. Voor verder vragen over onze diensten of over hout versnipperen, kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij staan bij Brouwer Groen en Grondig graag voor u klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Brouwer Groen en Grondig versnippert uw takken

Vraag een offerte aan voor het versnipperen van takken

Offerte takken versnipperen