Agrarisch loonwerk

Bent u een akkerbouwer die aardappelen verbouwd en bent u opzoek naar versterking? Dan bent u op de juiste plek! Naast het onderhouden van groen en landschap bieden wij van Brouwer Groen en Grondig ook loonwerkzaamheden aan met betrekking tot aardappelen rooien en poten, hieronder meer informatie over onze diensten:

Aardappelen poten met GPS

Wij van Brouwerij Groen en Grondig kunnen u hulp bieden in de vorm van agrarisch loonwerk voor het aardappelen poten met GPS. Om aardappelen te poten maken wij gebruik van een Grimme GL420 pootmachine met gitterrollen, granulaatstrooier en dubbele fronttank met rijenbehandeling voor vloeibare kunstmest en fungiciden. Dit is allemaal mogelijk via GPS-aansturing en plaats-specifieke behandeling.

Wij hebben vakkundig personeel met de nodige ervaring met aardappels poten. Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen voor aardappelen poten of neem direct contact op door te bellen naar 06-53838387.

Aardappelen rooien met GPS en opbrengstmeting

Ook voor aardappels rooien bent u bij ons aan het juiste adres. Voor aardappelen rooien gebruiken wij een aangepaste en omgebouwde Grimme 150-60 XXL met 850/45R30,5 Vredesteijn Flotation Trac. Deze Grimme heeft drie aangedreven wielen en een vergrote reinigingscapaciteit. In combinatie met GPS en weegcellen wordt er plaats-specifiek de opbrengst bepaald en in kaarten getoond.

Ons personeel beschikt over alle benodigdheden om de apparatuur te bedienen en is ervaren met aardappels rooien. Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen voor aardappels rooien of neem direct contact op door te bellen naar 06-53838387.

Waarom aardappels rooien uitbesteden aan Brouwer Groen en Grondig?

Wij van Brouwerij Groen en Grondig zeggen altijd: je kan in heel veel dingen een beetje goed zijn, of in één ding heel goed. Wij zijn het laatste. Bij ons kun je terecht voor specialistisch aardappels poten in Groningen en omgeving. Doordat wij ons agrarisch loonwerk specialiseren op aardappels poten en aardappels rooien bieden wij hiervoor betere dienstverlening dan andere loonwerkers die een breder aanbod hebben qua loonwerk. Kies dus voor kwalitatief agrarisch loonwerk van Brouwer Groen en Grondig.

Aardappels poten uitbesteden in Groningen en omgeving

Dus, zoekt u hulp bij aardappels poten in Groningen? Kies dan voor Brouwerij Groen en Grondig. Wij beschikken over alle benodigde apparatuur waardoor we je kunnen ontzorgen met betrekking tot het aardappelen rooien en aardappelen poten. Vul nu het onderstaande formulier in en vraag een offerte aan!

Benieuwd wat we nog meer doen? Neem een kijkje op onze projectenpagina!

    agrarisch loonwerk door Brouwer Groen en Grondig

    Vraag een offerte aan voor agrarisch loonwerk

    Offerte agrarisch loonwerk