Stobbenfrees in Groningen

Wij halen stobben en boomwortels weg tot dertig centimeter in de grond met onze stobbenfrezen. Een boomstronk verwijderen is hetzelfde als een stobbenfrees. Een groot voordeel ten opzichte van trekken, is dat frezen minder schade aanbrengt aan het terrein en omliggende gebouwen. Een stobbenfrees is een freesmachine die stobbe en wortels van een gegroeide boom stuk maakt. Met een stobbenfrees voorkomen wij dat deze stobbe en wortels opnieuw uitlopen.  

Voordat wij stobben kunnen frezen is het belangrijk dat wij weten waar kabels en leidingen liggen. Dit kunnen wij voor u middels een KLIC-aanvraag in beeld brengen.

Afhankelijk van de situatie nemen wij een van de volgende combinaties mee

  • Trekker met stobbenfrees
  • Zelfrijdende stobbenfrees op (rups)banden voor smalle doorgangen
stobbenfrezen door Brouwer Groen en Grondig

Vraag een offerte aan voor stobbenfrezen

Offerte stobbenfrezen

Hoe gaan wij te werk?

Bent u van plan uw tuin te renoveren en wilt u bijvoorbeeld een nieuwe tuin of gazon aanleggen? Een boomstronk verwijderen kan mogelijk roet in het eten gooien voordat u kunt beginnen met het verbouwen van uw tuin. Met een stobbenfrees graven wij het wortelgestel van de boomstronk uit.

Boomstronk verwijderen met een stobbenfrees

Met een stobbenfrees verpulveren wij de wortels met een ronddraaiend freeswiel. De stobbenfrees verpulvert als de wortels tot houtsnippers. Deze zijn vervolgens makkelijk weg te halen en kunnen eventueel verteren in de grond. Met behulp van de stobbenfrees verwijderen wij tot wel 30 centimeter diepe boomstronken. Afhankelijk van wat u vervolgens na het verwijderen van de boomstronk wilt gaan doen, bepalen wij de juiste diepte.

Stobbenfrees huren bij Brouwer Groen Grondig Groningen

Met jarenlange ervaring zijn wij experts in het verwijderen van boomstronken. Een stobbenfrees is een zware machine die de nodige expertise vereist. De meeste mensen kiezen er dan ook voor deze klus uit te besteden aan een boomverzorger die beschikken heeft over de juiste kennis en ervaring. Bovendien zijn de kosten ter uitbesteding van een boomstronk verwijderen lager dan het zelf huren van een stobbenfrees. Wilt u meer informatie op doen over het verwijderen van een boomstronk met een stobbenfrees? Neem dan direct contact met ons op of vul uw gegevens in op het offerteformulier hierboven. Wij staan iedere werkdag voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen.