Bosfrezen

In geval van houtresten of andere houtige gewassen, kan de bodem van het gebied zich niet voorbereiden op de hergroei van andere beplanting. Het is daarom handig om de houtresten te verkleinen om het op deze manier te laten composteren. 

Wat is Bosfrezen?

Bij Brouwer groen& grondig maken wij uw grond weer bewerkbaar door te bosfrezen. Bij het bosfrezen frezen wij bovengronds takken, struiken en stobben. Hierdoor wordt de grond weer vlak en bewerkbaar. De bodem is na het bosfrezen geschikt om bijvoorbeeld de natuurlijke hergroei van de beplanting te stimuleren, te herplanten en gras te zaaien.

Beschikbare machines bosfrezen

Bosfrezen is ook een goede stap om te doen vóór en na het stobbenfrezen en is op vele terreinen mogelijk door onze combinaties. Wij maken bij het bosfrezen gebruik van deze machines:

  • Trekker 280 pk met bosfrees FAE UMM 250 (2,5 meter breed)
  • Rups- of mobiele kraan met bosfrees FAE UML/EX/125 (1,25 meter breed)

Bosfrezen en Brouwer groen & grondig

Brouwer groen& grondig werkt samen met andere ondernemingen om alle expertise, materialen en machines beschikbaar te hebben om aan al uw wensen te voldoen. Wij voeren onze werkzaamheden goed en grondig uit en vinden het enorm belangrijk om in een veilige omgeving onze werkzaamheden uit te kunnen voeren.

Interesse in bosfrezen door Brouwer groen & grondig?

Bent u benieuwd naar hoe het bosfrezen in praktijk eruitziet en zoekt u een bedrijf die dit goed en grondig kan uitvoeren voor u? Dan bent u bij brouwer groen & grondig aan het juiste adres. Wij voeren daarnaast ook graag andere werkzaamheden voor u uit, zoals stobbenfrezen, houtversnipperaar of het kappen van uw bomen. Heeft u een vraag over onze werkzaamheden of bent u geïnteresseerd in het bosfrezen? Neem dan contact met ons op en wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.

Bosfrezen door Brouwer Groen en Grondig

Vraag een offerte aan voor bosfrezen

Offerte bosfrezen