In- en verkoop van stamhout en takkensnippers

Bij diverse werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren, komt houtafval vrij. Dit restproduct kunnen we bij u op het terrein laten, maar indien gewenst zorgen wij voor een verantwoorde afvoer van dit restmateriaal. Op basis van de kwaliteit en het soort hout dat is gezaagd, kiezen wij het meest optimale afzetkanaal. Zo wordt uw resthout tot waarde gebracht en wordt deze opbrengt verrekend in de klus. Hierdoor heeft u dubbel zoveel profijt van onze werkzaamheden.

Wat wordt er met het houtafval gedaan?

Houtafval is ideaal om te kunnen hergebruiken als verschillende dingen. Zo kan houtafval worden gebruikt als gratis haardhout of om nieuwe originele meubels te creëren. Als u ervoor kiest om uw houtafval door ons te laten afvoeren, zal u hout ook opnieuw worden gebruikt en zal niks verloren gaan. Wij kunnen het houtafval namelijk op een duurzame manier hergebruiken door er een nieuwe grondstof van te maken waardoor biomassa mogelijk is. Zo helpt u het milieu een handje door uw houtafval door ons te laten afvoeren en is het houtafval ook gelijk van uw terrein af. Wij komen bij u langs om het houtafval op te halen en zorgen voor een gratis afvoering hiervan.

Meer informatie over in-en verkoop van stamhout en takkensnippers?

Wilt u meer te weten komen over het in- en verkoop van stamhout en takkensnippers? Brouwer groen en grondig staat graag voor u klaar om alle antwoorden op uw vragen te geven. Wij zorgen ervoor dat u hout gratis wordt afgevoerd en opnieuw kan worden gebruikt. Zo heeft u geen last meer van het restafval en kan het gratis hout iets voor ons betekenen. Benieuwd naar welke diensten wij nog meer aanbieden aan onze klanten? Onze webshop staat vol met onze projecten en diensten. Zo snoeien en kappen wij uw bomen en takken, versnipperen we het houtafval hiervan en doen daarnaast ook nog aan het verwijderen van stobben en wortels. Dit is niet alles, want wij gaan graag in overleg met u wat wij nog meer voor u kunnen betekenen. Voor al uw vragen, kunt u hieronder gerust contact opnemen met ons.

Brouwer Groen en Grondig houtsnippers

Vraag informatie aan over de in- en verkoop van houtresten

contactformulier in- en verkoop

2 + 7 =