Houtafval gratis afvoeren

Is uw boom of zijn uw takken laatst gekapt en zit u met houtafval? Veel mensen weten vaak niet wat ze met het afval van een boom of takken moeten doen en dumpen het vaak langs de weg of laten het rotten totdat het niet meer bruikbaar is. Dit neemt niet alleen veel ruimte in beslag, maar is ook enorm zonde voor het hout dat wel herbruikbaar is. Daarom kunnen wij bij Brouwer groen en grondig uw houtafval gratis afvoeren, wanneer u dit wenst.

Wat kunt u doen met houtafval?

Houtafval is vaak niet het eerste waar u aan moet denken als u iets wil verkopen. Toch hebben veel mensen belang bij oud hout. Zo hebben veel mensen er belang bij dit hout voor haardhoud gratis mee te nemen of om er meubels van te maken. Ook kunt u door het houtafval gratis te laten afvoeren het milieu een handje helpen. Hout is namelijk duurzaam en kan makkelijk worden hergebruikt, wil het op de juiste manier worden gedaan. Denk er daarom aan dat u tijdens de afvalscheiding houten planken niet weg gooit, maar deze inlevert of laat afvoeren. Daarnaast kunnen wij uw houtafval gratis afvoeren zodat u meer ruimte heeft en wij uw hout kunnen hergebruiken.

Welk hout kunnen wij gebruiken?

Niet elk soort houtafval kunnen wij afvoeren. Daarom is het belangrijk om eerst in kaart te brengen waar het hout vandaan komt. Komt deze expliciet van de gekapte boom of is het gewolmaniseerd hout? Daarom zijn er bepaalde richtlijnen opgezet waar het hout aan moet voldoen. 

Uw houtafval gratis afvoeren?

Heeft u houtafval dat u graag wil laten afvoeren en wilt u dit het liefst gratis laten doen? Dan bent u bij Brouwer groen en grondig aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw houtafval gratis kan worden afgevoerd en kan worden hergebruikt als grondstof om er vervolgens biomassa van de maken. Benieuwd naar wat voor diensten wij nog meer kunnen aanbieden? Wij staan voor u klaar als het gaat om onder andere bomen kappen en snoeien, hout versnipperen en het verwijderen van wortels en stobben. Vraag voor meer informatie over houtafval gratis afvoeren een offerte aan en wij gaan kijken hoe wij u het beste kunnen helpen. Voor vragen of opmerkingen, kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

 

Brouwer Groen en Grondig

Vraag een offerte aan voor het kappen van bomen

Offerte bomen kappen

7 + 12 =